Wat is het verschil tussen Scios Scope 8 en Scios Scope 10?

Aanraak Veilige Arbeidsomstandigheden: Scios Scope 8

Inspectie-keuring Scios Scope 8 is gericht op veilig werken. Zoals vastgelegd in de Arbeidsomstandighedenwet (ARBO-wet). Het doel van de wet is werkgerelateerde ongevallen en ziekten te voorkomen. De wet bevat richtlijnen, voorschriften en verplichtingen gericht op omstandigheden die gezondheid, veiligheid en welzijn van werknemers en zelfstandig ondernemers te bevorderen. In het kader van keuringen van elektrische installaties is de algemeen bekende NEN 3140 norm mede gebaseerd op de ARBO-wet. Inspectie-keuring Scios Scope 8 omvat meer dan de minimale eisen van NEN 3140 en past daarmee beter in Verantwoord Ondernemen.

Meer over Scios Scope 8

Brandveiligheid: Scios Scope 10

Inspectie-keuring Scios Scope 10 richt zich op brandveiligheid. Uiteraard belangrijk voor medewerkers en mensen die jullie bedrijf bezoeken. Voldoen aan Scios Scope 10 is echter geen wettelijke verplichting. Je zou zeggen ‘helaas’ niet. Want brand en de gevolgen van brand veroorzaken grote materiële schadeposten. Naast brandschade ontstaat vaak gevolgschade zoals productieverliezen en claims van afnemers. Verantwoord Ondernemen betekent dan ook Verantwoord Verzekeren. De inspectie-keuring volgens Scios Scope 10 is een logische eis van verzekeraars.

TIP: overleg met je verzekeringsadviseur, check regelmatig de dekking – vooral ook bij aanpassingen/uitbreidingen van opstallen en/of machinepark.

Belangrijke overeenkomst: zowel voor de inspectie-keuring Scios Scope 8 als voor Scios Scope 10 geldt dat deze uitsluitend worden uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs.

Meer over Scios Scope 10

Jij vraagt:
vrijblijvend offerte voor de SCIOS Scope 8 en 10 elektrotechnische inspectie-keuring.

  via dit formulier heb je binnen twee werkdagen onze offerte voor de SCIOS Scope 8 en 10 inspectie-keuring van jullie elektrische installatie in huis. Vrijblijvend! Akkoord met de offerte voor uw SCIOS Scope 8 en 10 inspectie-keuring? Dan plannen we in overleg de afspraak in en komen op het moment dat het jullie schikt.

  Bedrijfsgegevens

  Inspectie-adres

  Als de inspectie-locatie afwijkt van het bedrijfsadres hierboven.

  Informatie

  De offerte is gebaseerd op branches, het soort/type bedrijf en het aantal elektrische installaties (de aanwezige meterkasten).

  toelichting: de BVO m2 is altijd inclusief eventuele verdiepingen en kelderruimtes handige hulp voor het bepalen van de BVO m2: https://bagviewer.kadaster.nl/tvbag/bag-viewer.

  Voer hieronder het aantal meterkasten in:

  Voer hieronder het aantal omvormers in:

  Voer hieronder het aantal PV-panelen in:

  Contactgegevens

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.