Waarom een SCIOS Scope 8 inspectie-keuring?

– om te voldoen aan de wettelijke (zorg)verplichting ten behoeve van medewerkers zoals vastgelegd in de Arbeidsomstandighedenwet

– om de gevaren van werken met (of aan) laagspannings elektrotechnische installaties te elimineren en apparatuur en zoveel mogelijk uit te sluiten

– om gevaargevende situaties te signaleren

– om toekomstige gevaarlijke situaties te signaleren (preventie!)

– om te voldoen aan specifieke Verzekeringsvoorwaarden zoals veel verzekeraars die in hun polissen opnemen offerte-direct

Ervaringsfeit: aansprakelijkheid voor de gevolgen van onveiligheid bij elektrische installaties heeft grote impact voor eigenaren en/of gebruikers daarvan. De verplichte periodieke inspectie-keuring volgens Scios Scope 8 biedt meer veiligheids-zekerheid. Scios Scope 8 is gebaseerd op de NEN 3140 norm.

– dé inspectie-keuring gericht op de arbeidsveiligheid van vaste elektrische installaties deze inspectie-keuring omvat álle vaste elektrische onderdelen van gebouwen (denk bijvoorbeeld aan groepenkasten, wandcontactdozen binnen/buiten etc. etc..)

– de inspectiekeuring van uiteenlopende elektrische apparatuur

– inspectie-keuring Scios Scope 08 gebaseerd op de NEN 3140 norm

– de inspectiekeuring bestaat onder andere uit *visuele inspectie en metingen van de installatie en relevante elektrische apparatuur, en kan worden uitgebreid met thermografisch onderzoek op potentieel kritische punten

  de inspectierapportage omvat constateringen inzake algehele veiligheid, defecten en eventueel aanbevelingen voor verbeteringen

  inspectie-keuring uitsluitend door onafhankelijke Scios Scope 8 gecertificeerde inspecteurs

Ervaringsfeit: de extra veiligheids-zekerheid die onze periodieke inspectie-keuring je biedt past naadloos in Veilig Verantwoord Ondernemen. Wettelijk gezien moet een bedrijf voldoen aan de NEN 3140 norm. Verzekeraars eisen echter steeds vaker de inspectie-keuring en verklaring volgens Scios Scope 8. Want dankzij de gebruikte methodiek én gecertificeerde inspecteurs biedt Scios Scope 8 alle partijen méér inzicht en zekerheid.

– juridisch gezien moet minimaal voldaan worden aan de Wettelijk Verplichte NEN 3140 norm  zodra je medewerkers te maken hebben met laagspannings elektrische installaties en apparatuur. (Dat is praktisch altijd  het geval!)

– verzekeraars nemen toenemend de Scios Scope 8 inspectie-keuring op in hun polisvoorwaarden

Ervaringsfeit: je risico op aansprakelijkheid en technisch falen wordt beter afgedekt met een geldige Scios Scope 8 keuring.

– Scios Scope 8 voldoet aan de eisen van NEN 3140

– Scios Scope 8 gaat kwalitatief verder dan NEN 3140 door haar geavanceerde controle- en rapportagemethodiek

– Sciso Scope 8 wordt uitsluitend door gecertificeerde inspecteurs uitgevoerd

In elk geval mag de geldigheidsduur van de afgegeven Scios Scope 8 verklaring niet overschreden worden.

Verder is de frequentie van de inspectie-keuring onder andere afhankelijk van factoren als

– branche

– staat van de installatie

– aantal afwijkingen

Jij vraagt:
vrijblijvend offerte voor de SCIOS Scope 8 elektrotechnische inspectie-keuring.

  via dit formulier heb je binnen twee werkdagen onze offerte voor de SCIOS Scope 8 inspectie-keuring van jullie elektrische installatie in huis. Vrijblijvend! Akkoord met de offerte voor uw SCIOS Scope 8 inspectie-keuring? Dan plannen we in overleg de afspraak in en komen op het moment dat het jullie schikt.

  Bedrijfsgegevens

  Inspectie-adres

  Als de inspectie-locatie afwijkt van het bedrijfsadres hierboven.

  Informatie

  De offerte is gebaseerd op branches, het soort/type bedrijf en het aantal elektrische installaties (de aanwezige meterkasten).

  toelichting: de BVO m2 is altijd inclusief eventuele verdiepingen en kelderruimtes handige hulp voor het bepalen van de BVO m2: https://bagviewer.kadaster.nl/tvbag/bag-viewer.

  Voer hieronder het aantal meterkasten in:

  Voer hieronder het aantal omvormers in:

  Voer hieronder het aantal PV-panelen in:

  Contactgegevens

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.